6 Ekim 2012 Cumartesi

4.AKBABA KÖYÜ KESTANE BALI FESTİVALİ



1-BU GÜN BEYKOZDAKİ FESTİVALE KATILDIK sanal alemde tanıştığımız birçok arıcı arkadaşlarımızla yüzyüze görüşme fırsatımız oldu. bana göre çok güzel hırsat yakalamış olduk .çünkü başka hiç bir sebeb bence bukadar arıcıyı biraraya getiremez.sunucu açış konuşmasını yaparken.
2-ve nihayet sevgili doltorumuz muhteşem beyleyanyana gelmeşerefine nail oldukçok sıcak bir şekilde bizi karşıladı sağolsun. zaten kendisine karşı sanal alemde bir sempatimiz vardı yanına gidincede sanki yağlarımız erimiş gibi olduk bu kadar sıcak kanlı bir doktorlayanyana gelip sohbet etmek benim için ayrı bir zevk.
3-sevgili bakanımız ali türk beyle sadri beyana arı dölleme cihazını tanıtımı için hazırlanırken
4-EN SOLDA ALİ ŞEKERLİ ABİMİZ SADRİ ABİ VE SAYIN BAKANIMIZ ALİ TÜRK BEYLER KOYU BİR SOHBETE DALMIŞŞ DURUMDALAR.
5-VE İLHAMİ UYAR BEYLE İSMİ BİR TÜRLÜ AKLIMA GELMEYEN BİR ARKADAŞIMIZLA BERABER.
6-VE  TRAKYALI ŞENOL KARDEŞİMİZ. İÇİMİZDEKİ EN GENÇ ARICI ARKADAŞIMIZ. çok sıcak kanlı ve hoş sohbetli bir kardeşimiz inanın çok kanım ısındı kendisine tanıştığımıza gerçekten çok sevindim. şenol kardeşimiz karniol ırkı arının sayesindehuzur bulan   arkadaşlarımızdan biri nasıl huzur buluyo derseniz hemen söyleyeyim. tabiiki merak edenlere..bir kovandan 40 kğ bal alırsa tabiikihuzur bulur.bir kovanda 40 kğ bal olursa parada bol olur para bol olunca huzurda bol olur. ben buyıl trakyada  kovan başına ortalama 1 teneke  yani 25 kğ bal aldım o köyde kahvede kim varsa hepsine çay ısmarladım  şenol gibi 40 kğ alsaydım herhalde o gazla ordankaramürsele yayan gelirdim galiba. inşaallah o günlerde nasip olur bizede. şenol kardeşime yaşamı boyunca bereketli ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
7  ALİ OSMAN ABİMİZ . PINARHİSARIN DİKENSİZ GÜLÜ  BENCE.  neden böyle diyorsun derseniz yüzü gülen gülümsüyen insanlarda bence hiç diken olmaz ben ali osman abiyi  nerde görsem hep güler yüzlü  mevlam yüzünüde bahtınıda gülücüklerle donatır inşaallah.
8- SOLDA SAĞA. trakyalı şenol ben adem yamak sayın bakanımız ali türk ve arı evisahibi ercan
bektaş bey .
9-  FESTİVALE GELİRKEN.  ÇAM SAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI İLİMİZİNSİMGESİ PİŞMANİYE GETİRMİŞTİM ARKADALLARA İKRAM ETTİ RESİMDEKİ GÖZLÜKLÜ YAKIŞIKLI ARICIMIZ YUSUF ŞİMŞAKSOLUNDA İLHAMİ UYAR YTAKYALI ŞENOL VE ARKADAKİ GÖZLÜKLÜ ABİMİZ İSE ZAFER ANLAYIŞLI ABİMİZ.
10-FESTİVALDE  stand açıp gelen misafirlere ballarını sunan değerli arıcılarımızda mevcuttu bunlardan biride kaçar arı çiftliği sahibi  namı değer  afrikalı lakablıcemal kaçar beyde stand açmışlardı  sanırım kızları olsa gerek gelen misafirlere hem bal ikramında bulundular vede satış yaptılar allah kazançlarını  ve ballarını arttırsın.
11- FESTİVALİN SPONSORU. DOKTOR MUHTEŞEM BEY SPONSOR OLARAK KATILDIĞI FESTİVALDEKISA VE GÜZEL BİR KONUŞMA YAPTI  KENDİSİNİN SPONSORLUĞUNUN DAİMİ OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ.    BİR BAŞKA FESTİVALDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE HOÇÇA VE MUTLU KALIN.

12 yorum:

muhteşem turunç dedi ki...

Adem abi güzel sözlerin için teşekkürler Sağlıcakla kal abi.

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Yamak pişmaniye için teşekkür ederim,

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

adem bey seninde allah daima yüzünü güldürsün bahtını açık, kazancını bol etsin sayende pişmaniyle agzımızda tatlandı güzel bir gün geçirdik, inşallah kovan konusundada çalışmalarımız olacak hayatında mutluluklar işlerinde bereketler dilerim kolaygelsin

ALİ ŞEKERLİ dedi ki...

Adem Bey Merhaba!
Bu vesile ile sizinle de tanışma fırsatı bulduğum için mutluyum.
Etkinliği düzenleyenlere de teşekkürler.
Hoşça kalın...

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Adem Bey.

Dostlarla bir araya gelmek,sohbet etmek güzeldi.

SLM ve Muhabbetle...

adem yamak dedi ki...

MUHTEŞEM HOCAM KALBİMDEN GELENİ DİLİME ONDAN GELENİ YAZIYA YANSITTIM SIK SIK GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE

adem yamak dedi ki...

İlhami bey inşallah daha çok çok pişmaniye yiyeceğiz. aslında gelirken yetiştirdiğim organik karpuzdan getircektim fakat bahçeye gidemeyince kısmet olmadı .

adem yamak dedi ki...

ali osman abi inşaallah ilerleyen zamanlarda daha çok pişmaniyeler yer daha sık görüşme imkanımız olur vede birbirimizi daha
iyi tanımış oluruz.çalışmalarınızda başarılar dilerim.

adem yamak dedi ki...

ali bey bende gerek sizinle gerekse diğer arkadaşlarla tanışmaktan bende çok memnun oldum.bir dahaki etkinlikte buluşmak üzere.

adem yamak dedi ki...

yusuf bey . ben otobüsle geldiğimden dolayı son anlara sohbet kısmına kalamadım ama güzel bir etkinlik oldu.enkısa zamanda buluşmak üzere. selamlar saygılar.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Adem abi pişmeniye geliyor benim nasıl haberim olmadan bitti anlamadım, doktorla biz bir kontrol etmeden nasıl tükendi. Bu oay aynı şekilde bir daha cerayan ederse külahları degişiriz haberin oldun, demedi deme::))
Sağlıcakla kal.

adem yamak dedi ki...

ali bey istediğin pişmaniye olsun. trakyadan gelenlere vermiştim yolda yersiniz diye ama anlaşılan orda tükendi. bir daha kine dahaçok.doktorla sanada özel olarak saray helvası getiririm nasip olursa.getiririm